Tilbud!

Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Grå/sort

Original price was: 309 kr..Current price is: 249 kr..

Få dit barn til at svømme endnu sjovere med Watery UV børne våddragt. Beskyttelse mod solen kombineret med stil og komfort.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993601606196888 Kategori:

Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Grå/sort er den ultimative kombination af komfort, stil og beskyttelse til dit barn, når I bevæger jer ud i vandet. Denne stilfulde våddragt er designet med fokus på både funktionalitet og flair.

Med dens lette og åndbare materiale holder Watery UV våddragten dit barn komfortabel under lange dage i solen. Dragten er lavet af høj kvalitet neopren og lycra, der sikrer optimal bevægelsesfrihed og fleksibilitet. Den stramme pasform giver en behagelig følelse af sikkerhed, samtidig med at den beskytter mod UV-stråler.

Calypso Shorty våddragten er ikke kun praktisk, den er også yderst stilfuld med sin moderne grå og sorte farvekombination. Dit barn vil helt sikkert føle sig cool og selvsikker, mens det udforsker vandet med denne dragt på.

Uanset om I skal på stranden, i poolen eller ud og surfe, så er Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Grå/sort det ideelle valg for at sikre dit barns komfort og sikkerhed. Giv dit barn den bedste oplevelse i vandet med denne fantastiske våddragt, der kombinerer stil, komfort og beskyttelse på den mest stilfulde måde muligt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Grå/sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.