Tilbud!

Toorx TRX Marathon Løbebånd

Original price was: 15.999 kr..Current price is: 12.499 kr..

Oplev ultimativ komfort og ydeevne med Toorx TRX Marathon Løbebåndet. Med avanceret teknologi og 3 HP motor er det det perfekte valg til ambitiøse løbere.

Køb her

Varenummer (SKU): 5992300264312573 Kategori:

Toorx TRX Marathon løbebåndet er det ultimative redskab til dig, der ønsker at tage din løbetræning til det næste niveau. Med en imponerende hastighed på op til 22 km/t og en hældningsgrad på op til 13%, kan du simulere enhver terræn og udfordre dig selv på nye måder hver gang du træner.

Dette løbebånd er udstyret med 16 forskellige træningsprogrammer, som hjælper dig med at skræddersy din træning og nå dine mål mere effektivt. Uanset om du er nybegynder eller erfaren løber, vil du finde programmer, der passer til dit niveau og dine behov.

Med Toorx TRX Marathon løbebåndet får du en jævn og støddæmpende løbeoplevelse, der skåner dine led og muskler. Den kraftfulde motor sikrer en stabil og pålidelig ydelse, selv under de mest intense træningspas.

Det letlæselige LED-display giver dig alle de vigtige træningsdata, så du kan holde styr på din fremgang og motivere dig selv til at fortsætte med at presse dine grænser.

Invester i dit helbred og din træning med Toorx TRX Marathon løbebåndet. Tag kontrollen over din træning og opnå dine mål med denne avancerede og holdbare træningsmaskine, der vil hjælpe dig med at nå nye højder i din løbetræning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toorx TRX Marathon Løbebånd”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.