Tilbud!

Select allround målmandshandsker, 9

Original price was: 320 kr..Current price is: 249 kr..

Hold målet sikkert med Select allround målmandshandsker, der giver ultimativ beskyttelse og greb. Perfekt for enhver seriøs målmand.

Køb her

Varenummer (SKU): 10751101711157440 Kategori:

Select Allround målmandshandskerne er den ultimative følgesvend for enhver målmand på banen. Med deres avancerede dobbeltskæring og exceptionelle fleksibilitet sikrer disse handsker, at du er helt i kontrol over bolden og kan præstere på dit absolutte bedste niveau.

De er designet til at imødekomme kravene fra både professionelle og fritidsspillere og er skabt til at yde optimal beskyttelse, komfort og holdbarhed. Det innovative dobbeltskæringssystem giver en forbedret pasform og sikrer en mere naturlig håndbevægelse, så du kan reagere lynhurtigt på boldens bane.

Uanset hvilket vejr du står overfor, er disse målmandshandsker din pålidelige partner. Deres overlegne greb og holdbarhed gør dem velegnede til spil i både solskin og regnvejr. Med Select Allround målmandshandskerne vil du aldrig miste grebet om din præstation på banen.

Størrelse 9 er tilgængelig og klar til at blive din nye bedste ven på banen. Så tag styringen, træd frem på grønsværen og lad Select Allround målmandshandskerne føre dig til sejr og succes. Grib chancen, og lad dit spil nå nye højder med disse fantastiske handsker.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Select allround målmandshandsker, 9”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.