Tilbud!

Odin Ankelvægte og Håndledsvægte 2kg (2 stk)

Original price was: 389 kr..Current price is: 169 kr..

Få mere ud af din træning med Odin Ankel- og Håndledsvægte. Forøg intensiteten og styrketræningen med disse justerbare vægte.

Køb her

Varenummer (SKU): 7105602088504117 Kategori:

Er du klar til at tage din træning til det næste niveau? Med Odin Ankelvægte og Håndledsvægte på 2 kg kan du forbedre dine træningsresultater og styrke på en effektiv måde. Disse vægte er designet med din komfort i tankerne, så du kan fokusere helt på din træning.

Uanset om du vil tone dine muskler, øge din udholdenhed eller forbrænde kalorier, så er disse ankelvægte og håndledsvægte det perfekte træningsredskab. Du kan bruge dem under dine daglige træningsrutiner, når du går en tur eller endda mens du laver husarbejde for at intensivere din træning.

Du behøver ikke bekymre dig om pasformen, da disse vægte har kraftige velcro-spænder, der sikrer, at de forbliver sikkert på dine ankler og håndled under træningen. De er også lette og behagelige at have på, så du kan fokusere på at opnå dine træningsmål.

Med dimensionerne 36,5 x 16,5 cm passer disse ankelvægte og håndledsvægte perfekt til de fleste kropstyper. De har også en forstærket velcro-strop på 26 cm for ekstra sikkerhed og holdbarhed under træningen.

Tag kontrol over din træning og opnå resultater med Odin Ankelvægte og Håndledsvægte på 2 kg. De vil blive din trofaste følgesvend på vejen til en stærkere, sundere og mere aktiv livsstil. Lad dem være det ekstra skub, du har brug for, for at nå dine træningsmål og gøre hver træningssession endnu mere effektiv og sjov. Gå ikke glip af chancen for at tage din træning til det næste niveau med disse fantastiske ankelvægte og håndledsvægte fra Odin. Bestil dine nu og lad træningen begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Odin Ankelvægte og Håndledsvægte 2kg (2 stk)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.