Cookie-præferencer
IndstillingerJeg accepterer

Hvad er Yoga Alliance?

Yoga Alliance blev grundlagt i 1999 og er en amerikansk non-profit organisation, der repræsenterer yogamiljøet. Med mere end 7000 registrerede yogaskoler og mere end 100.000 registrerede yogalærere er Yoga Alliance også den største non-profit organisation i yogamiljøet. 

Hvad laver Yoga Alliance?

Yoga Alliance står for yogaundervisning af høj kvalitet og ønsker at fremme kvaliteten af yogatræning og undervisning. Det gør de ved at give yogaskoler og yogalærere værktøjerne til at gøre yogatimerne til en succes. Ydermere har Yoga Alliance et kompetence- og ansvarligheds team. Dette team sørger for at Yoga Alliances' retningslinjer ikke bliver overtrådt. På den måde forsøger Yoga Alliance at bevare en høj kvalitet.

Yoga Alliance uddannelse hos Sport & People

Efter at have gennemført Yoga Alliance uddannelsen hos Sport & People vil du modtage en internationalt anerkendt RYT-200 certifikat. RYT står for Registered Yoga Teacher og med dette certifikat kan du undervise i yoga i Danmark, men også på verdensplan.

Yoga Alliance uddannelse

Vil du gerne være yogalærer? Så kan Yoga Alliance uddannelsen hos Sport & People varmt anbefales. Du behøver ingen forudgående uddannelse for at tage denne uddannelse.

Uddannelsen strækker sig over 200 timer og undervises på engelsk. Det er derfor vigtigt at du behersker det engelske sprog, for at få mest mulig ud af uddannelsen. 

På uddannelsen lærer du alle de vigtige elementer for at komme igang som yogalærer. 

Denne uddannelse foregår online, så du kan følge det i dit eget tempo. 


Logo samarbejdspartnerYoga Alliance