Cookie-præferencer
IndstillingerJeg accepterer

Hvad er ACE?

ACE står for American Council on Exercise og er en non-profit organisation, der blev grundlagt i 1985. Idag er ACE den største non-profit organisation inden for sundheds (og fitness) certificeringer. Der er nu 90.000 certificerede fagfolk med mere end 100.000 ACE-certificeringer.

ACEs mission er at få flere mennesker i bevægelse. Det gør de bl.a. ved at udbyde deres egne uddannelser. Et eksempel på dette er ACE Mover Method. Det er en filosofi, der muliggør en sund livsstil ved at give folk mulighed for at træffe et sundere valg. 

ACEs uddannelser er akkrediteret af ational Commission for Certifying Agencies (NCCA). Dette betragtes som det ypperste inden for akkreditering af fitness- og sundhedscertificeringer. 

ACE uddannelser hos Sport & People

Sport & People samarbejder med ACE og vi er stolte over at have ACE godkendelse til følgende 3 uddannelser:

Personlig træner, level 4

På personlig træner uddannelsen lærer du alt om at vejlede klienter 1-til-1. På personlig træner uddannelsen arbejder du med bl.a. med vaneændring, motivation og personlige træningsforløb.

Health Coach, level 5

Health Coach uddannelsen er en europæisk ACE anerkendt uddannelse og er en uddannelse der lærer dig alt om coaching af klienter med henblik på livsstilsændringer. 

Exercise for Health Specialist, level 5

Uddannelsen som Exercise for Health Specialist lærer dig alt om de mest almindelige sygdomme, hvilken træningsintensitet du bør tilpasse til dette samt hvordan den rette ernæring kan bidrage til en sundere livsstil.

Dokumentér din faglighed

ACE-akkrediterede fitnessprofessionelle kan dokumentere, at de har taget en fitnessuddannelse, der lever op til anerkendte standarder. 

Fordele ved at tage en ACE-akkrediteret uddannelse

  • En god måde at dokumentere sine kvalifikationer som træner
  • ACE er Amerikansk godkendt og gør det derfor lettere at få arbejde som træner i bl.a. USA og Dubai
  • Med en ACE-akkreditering har du adgang til et netværk af andre fitnessprofessionelle via events og sociale medier
  • Tilladelse til at bruge ACE-logo i egen markedsføring


Logo samarbejdspartnerAmerican Counsil on Exercise