Cookie-præferencer
IndstillingerJeg accepterer

Århus C

Vi tilbyder EREPS-certificerede uddannelser på level 3 og 4, og som de eneste i Danmark også på level 5. 

Personlig Træner uddannelse, EREPS level 3 og level 4

Som personlig træner er du i stand til at tilbyde 1-til-1 træning til forskellige målgrupper. På uddannelsen får du bl.a. grundigt kendskab til anatomi og fysiologi, instruktion, træningsplanlægning, vægttræning og konditionstræning. 

Vores unikke uddannelser og kurser giver dig mulighed for at specialisere dig som personlig træner og fortsætte din læring i faget. Du kan med disse certifikater blive anerkendt hos EREPS of Europe Active og Internationalt hos ACE (kræver at du tager ACE's eksamen).

Uddannelsen finder du på alle vores kursussteder. 

Den specifikke adresse for uddannelsen oplyses inden uddannelsesstart. 


Health Coach level 5 uddannelse

Tag din træneruddannelse til nye højder og bliv Europe Active level 5 (EREPS) eller ACE (American Council on Exercise) akkrediteret!

Det er vores overbevisning, at hvis du ønsker at hjælpe din klient mest muligt, så er det ikke nok at være personlig træner - men i højere grad en livsstilscoach der kan hjælpe klienten ændre vaner og livsstil udenfor jeres tid sammen. Det kan lyde simpelt i teorien. Du stiller klienten spørgsmål, lærer ham/hende bedre at kende, og giver gode råd til livsstilsændringer. I det ideelle scenarie gør klienten det du siger, og løser nemt og hurtigt sine problematikker. 

Desværre er virkeligheden oftest lidt mere kompleks. Som coach er du nødt til at arbejde med klienten på forskellige måder, så han/hun rent faktisk foretager aktive valg og opnår en livsstilsændring. Det kan være ændringer i træning, ernæring, personligt velvære, men kan også række ind i karrierevalg og privatliv. Som Health Coach kan du hjælpe dem til at finde den rette balance i hverdagen, herunder strategier til bedre stresshåndtering og forbedret søvn.

Du kan læse mere om uddannelsen som Healtch Coach her.

Uddannelsen udbydes i København og Århus. Vores lokaler ligger centralt placeret med gode forbindelser til bus/tog/metro samt gode parkeringsforhold hvis du kommer i bil. 

Den specifikke adresse for uddannelsen oplyses inden uddannelsesstart. 


Lokation

Vores lokaler ligger centralt placeret med gode forbindelser til bus og tog samt med gode parkeringsforhold hvis du kommer i bil. 


Der tages forbehold for ændring af lokation. 

Adresse

Mariane Thomsens Gade 2F, 1 sal
8000 Aarhus C Århus C