Cookie-præferencer
IndstillingerJeg accepterer

Odense

Personlig Træner uddannelse Odense

Du kan følge en række forskellige kurser i Odense. Blandt andet Fitnessinstruktør level 3, Personlig Træner level 4, samt en række specialiseringskurser for dig som fitnessprofessionel.

Fitnessinstruktør level 3-kursus

Fitnesstræner niveau 3 EREPS 

 • Du kan tage Fitnessinstruktør level 3-kurset flere steder i Danmark. 

Hvem er Fitnessinstruktør level 3-kurset beregnet til? 

Alle, der gerne vil arbejde som certificeret fitnessinstruktør eller personlig træner, skal have et Fitnessinstruktør level 3 (Ereps)-certifikat. Undervisningen er perfekt til alle, der vil arbejde i fitnessbranchen, som for eksempel fitnessinstruktør eller personlig træner. Med dit certifikat er du i stand til at hjælpe folk med at nå deres mål på en sikker, effektiv og sjov måde. Uanset om det er en bedre generel sundhedstilstand, øget styrke, vægttab eller en kombination af disse.

Adgangskrav

Ingen specifik forudgående uddannelse eller viden er påkrævet for at deltage i undervisningen. Fitnessinstruktør level 3-kurset undervises på et niveau svarende til en kort videregående uddannelse. For at kunne sammenligne internationalt i Europa svarer dette til European Qualification Framework (EQF) niveau 3. Kursusdeltageren skal være mindst 16 år på eksamenstidspunktet. At beherske det danske sprog og have erfaring med computer er et must. Vi anbefaler dig at se videoen nedenfor for at finde ud af, hvad uddannelsen kan tilbyde netop dig.

Kursusindhold 

Følgende bliver gennemgået under fitnesstræner niveau 3-kurset:

 • Anatomi
 • Biomekanik
 • Træningsfysiologi
 • Vægttræning
 • Forebyggelse af skader
 • Ernæring
 • Træningsteori

Derudover bliver du uddannet som træner/personlig træner og får redskaber til at træne dine klienter til at opnå deres mål. Kort sagt får du undervisning i den grundlæggende viden, der er nødvendig for at blive fitnessinstruktør eller personlig træner!  

Fysisk undervisning eller fjernstudie (Online Live)

Du kan følge Fitnessinstruktør level 3-kurset som fysisk klasseundervisning, men kan også vælge at følge undervisningen som fjernstudie hvor du få teoretisk undervisning online og møder fysisk til intensive praktiske dage sammen med de andre kursister. 

 1. Når du følger kurset som klasseundervisning, modtager du undervisning i teori og praksis med andre deltagere på et af vores kursussteder. 
 2. Hvis du gerne vil gennemgå et Fitnessinstruktør level 3-kursus via fjernstudie, vil du blive undervist i teori online live, løse teoriopgaver, udføre praktiske opgaver og gennemgå den praktiske træningen efter teorien er bestået. 

(Den praktiske eksamen finder sted på et af vores uddannelsessteder)


Personlig Træner level 4

Hvem er Personlig Træner level 4-kurset beregnet til?

Dette kursus er beregnet til alle, der vil tage det næste skridt i deres fitnesskarriere. Med Personlig Træner level 4 EREPS-certifikatet kan du kalde dig selv certificeret personlig træner og undervise klienter 1-til-1.

Sport&People er desuden det eneste fitnesskursusinstitut i Danmark/Europa:der har en EREPS-certificering (europæisk godkendt) på niveau 3, 4 og 5 - og vi er internationalt ACE-certificeret.

Disse unikke kurser giver dig mulighed for at specialisere dig som personlig træner og fortsætte din læring i faget. Du kan med disse certifikater blive anderkendt hos EREPS of Europe Active og Internationalt hos ACE.

Adgangskrav

For at kunne deltage i kurset skal du som minimum have et gyldigt fitnesstræner niveau 3-certifikat. Sport&People Personlig Træner-kurset undervises på (EQF) niveau 4. Kursusdeltagerne skal være mindst 16 år på eksamenstidspunktet samt beherske det danske sprog og have grundlæggende computerfærdigheder.

Indholdet af Personlig Træner level 4-uddannelsen

Følgende gennemgås under uddannelsen:

 • Trænergerning: målsætning, coaching, undervisning, styrketræning, test og måling, praktikforløb
 • Træningsvidenskab: biomekanik, træningsteori og træningsfysiologi.
 • Sport- & sundhedsvidenskab: forebyggelse og behandling af skader, doping og ernæring.
 • Planlægning af træningsprogram: Hvordan opbygger man et effektivt træningsprogram i forskellige faser baseret på klientens personlige mål.
 • Læring om adfærdsændring: Hvordan taler man med sin klient og hvilke værktøjer, kan du bruge for at hjælpe klienten til at få en sundere livssti.
 • Beregning af din klients energibehov for at kunne rådgive om ernæring.

Kort sagt lærer du at forstå din klients mål og ønsker, hvad kroppen kan klare rent fysisk, og hvordan du kan træne klienten til at få en sundere livsstil ud fra deres behov. Med alt dette bliver du en personlig træner, som leverer personligt tilpassede løsninger.

Alle vores undervisere er universitetsuddannet, har arbejdet i fitnessbranchen og har erfaring som personlige trænere. Undervisningsdagene består af 50% teori og 50% praksis.


Adresse

Ejlskovsgade 11
5000 Odense Odense