Cookie-præferencer
IndstillingerJeg accepterer


 • Personlig træner uddannelse


  Jeg vil gerne arbejde som Personlig Træner, hvilken uddannelse skal jeg vælge?
  For at blive uddannet Personlig Træner skal du have både level 3 og level 4 uddannelsen. Det er derfor bedst at vælge vores samlede Personlig Træner uddannelse - dette er også den billigste løsning.
  Hvad kræver det at starte på personlig træner uddannelsen?
  Der er ingen krav om at du skal have forudgående certificeringer for at komme igang med personlig træner uddannelsen. Det absolut vigtigste er, at du har en interesse for træning og har noget erfaring med det.
  Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger en uddannelse?
  Det vil være en god idé at kigge efter en uddannelse der er EREPS certificeret. De fleste fitnesskæder har et krav om at man skal have denne certificering for at blive ansat.
  Hvordan fungerer online uddannelsen?
  Uddannelsen foregår via vores platform Huddle. Når betalingen af uddannelsen er gennemført, modtager du login til systemet, hvor alle modulerne ligger tilgængelige for dig. Du kan gennemføre modulerne i dit eget tempo. Når du har været alle modulerne igennem er der en quiz, så du kan teste din viden. Derudover er der en række hjemmeopgaver som skal besvares og afleveres. Derefter er du klar til at tage den teoretiske eksamen og efterfølgende den praktiske eksamen. Vores undervisere står løbende til rådighed for at besvare de spørgsmål der måtte opstå. Du skriver blot spørgsmålet på kontakt@sport-people.dk.
  Hvornår er næste Personlig Træner uddannelse?
  Vi har uddannelsesopstart fordelt ud over hele året. Vi tilbyder både weekendkurser og hverdagskurser.
 • Betaling


  Er det muligt at betale for uddannelsen i rater?
  Ja, det er muligt. Via vores finansierings aftale med Sparxpres kan du afdrage rentefrit og gebyrfrit over 10 eller 20 måneder.
  Hvornår går betalingen igennem hos Sparxpres?
  Når du har gennemført din ansøgning hos Sparxpres, laver de en kreditvurdering. Når du har modtaget en positiv godkendelse via dem vil den endelige tilmelding gå igennem. Alt vedr. din betalingsaftale skal tages direkte md Sparxpres. De kan kontaktes på telefon 96 16 13 00 eller på mail info@sparxpres.dk.
  Er det muligt, at en anden betaler for mig uddannelse?
  Ja, intet problem. Du noterer blot oplysningerne i tilmeldingsformularen.
 • Diverse


  Hvor afholdes uddannelserne og kurserne henne?
  Vi afholder uddannelser og kurser i hele landet. Du finder vores kursussteder her: https://www.sport-people.dk/kontakt/kursussteder/
  Hvordan får jeg arbejde efter endt uddannelse?
  Når du har fået dit certifikat i hånden er der mange muligheder. Det kan være en idé, at du allerede under uddannelsen, begynder at gøre dig tanker om hvordan din drømmekarriere ser ud. Vores undervisere vil altid gerne hjælpe dig med sparring.