Cookie-præferencer
IndstillingerJeg accepterer

Hvad er EREPS

11 May 2021

Hvad er EREPS

EREPS står for European Register of Exercise Professionals. En EREPS-akkrediteret uddannelse skal leve op til specifikke standarder (European Qualification Framework, EQF), som er bestemt af en uafhængig ekspertgruppe. Det er din garanti for at få en professionel fitness-uddannelse af højeste kvalitet.

Sport & People tilbyder EREPS-akkrediterede uddannelser, da vi ønsker at anerkende vigtigheden af at fitnessprofessionelle har de rigtige kvalifikationer og faglighed bag sig. Det er en måde for dig som træner at dokumentere dine kvalifikationer samt en sikkerhed for forbrugere og arbejdsgivere i fitnessbranchen, der sikrer at instruktører, trænere og undervisere har det rette faglige grundlag.

Hvad er EREPS-registret?

EREPS er et uafhængigt register under EuropeActive, som er den europæiske brancheorganisation, der arbejder for at skabe fælles faglige standarder inden for den europæiske fitness- og sundhedsbranche. 

Formålet med dette er at skabe troværdighed og kvalitetssikring blandt fitnessprofessionelle gennem høje, ensartede og sammenlignelige standarder inden for fitnessuddannelser.  

Dokumentér din faglighed

EREPS-akkrediterede fitnessprofessionelle kan dokumentere, at de har taget en fitnessuddannelse, der lever op til anerkendte standarder. Er du EREPS-akkrediteret bliver du tilbudt at blive oprettet i et fælles register for certificerede trænere. 

Fordele ved at tage en EREPS-akkrediteret uddannelse

  • En god måde at dokumentere sine kvalifikationer som træner
  • EREPS er internationalt godkendt og gør det derfor lettere at få arbejde som træner i andre lande
  • Med en EREPS-akkreditering har du adgang til et netværk af andre fitnessprofessionelle via events og sociale   medier
  • Tilladelse til at bruge EREPS-logo i egen markedsføring
  • Se flere fordele på ereps.eu

EREPS Level 

EREPS fitnessuddannelser er inddelt i flere niveauer (levels). Hvert niveau repræsenterer, hvad den studerende får af kompetencer. På level 3 findes bl.a. fitnessinstruktør og gruppeinstruktør, level 4 giver adgang til uddannelsen som personlig træner og på level 5 får du bl.a. uddannelsen til Exercise for Health Specialist. Sport & People er den eneste danske udbyder af EREPS level 5 akkreditering.

Desuden er EREPS-akkreditering på level 4 og højere også anerkendt af American Council of Exercise (ACE), hvis du ønsker at arbejde som personlig træner eller Health Coach i USA.

 

https://www.europeactive-standards.eu/

https://www.ereps.eu/status-registration

Tilbage