Cookie-præferencer
IndstillingerJeg accepterer

Rabatpakker for Personlig Træner uddannelsen

Sport & People tilbyder kurser til personlige træner uddannelser i Danmark. Nedenfor kan du vælge blandt flere rabatpakker og spare mange penge på kursusgebyrer.

  • Anerkendt europæisk (EREPS)
  • Omfattende udvalg af personlig træner-kursuspakker
  • Kursuspakker hvor du opnår EREPS niveau 5
  • Stor frihed til at planlægge dit kursusforløb
  • Betaling i op til 20 rater

PT-Studio pakke

Vil du gerne være din egen chef og starte selvstændig som personlig træner? Så er disse kursuspakker som skabt til dig. Her nedenfor kan du sammenligne dem.

Swipe til venstre/højre for at se oplysningerne nedenfor

Europæisk anerkendt

The European Register of Exercise Professionals (EREPS) er et uafhængigt register af alle fitnessprofessionelle (instruktører, trænere og undervisere), der arbejder på tværs af Europas grænser indenfor trænings- og fitnessindustrien. EREPS er et europæisk system der samler professionelle i en central europæisk database. For at blive registreret kræver det, at du som træningsprofessionel har opfyldt minimumsstandarder for faglighed og god praksis, herunder også et etisk kodeks.

Vi tilbyder EREPS-certificerede uddannelser på level 3 og 4, og som de eneste i Danmark også på level 5. Vores undervisere har en stærk faglig baggrund med både teoretisk og praktisk erfaring, så du bliver bedst muligt klædt på til at arbejde i fitnessbranchen.

bliv personlig træner - personlig træner uddannelse