Cookie-præferencer
IndstillingerJeg accepterer

Rabatpakker for Personlig Træner uddannelsen

Sport & People tilbyder kurser til personlige træner uddannelser i Danmark. Nedenfor kan du vælge blandt flere rabatpakker og spare mange penge på kursusgebyrer.

  • Anerkendt europæisk (EREPS)
  • Omfattende udvalg af personlig træner-kursuspakker
  • Kursuspakker hvor du opnår EREPS niveau 5
  • Stor frihed til at planlægge dit kursusforløb
  • Betaling i op til 20 rater

Fordelspakker

Nedenfor finder du en oversigt over alle vores personlige kursuspakker. Alle vores pakker har som minimum Fitnessinstruktør EREPS level 3 i pakken kombineret med et eller flere trænerkurser. Jo mere omfattende pakken er, desto bedre er du rustet til at vejlede dine klienter til at opnå deres mål. 

Vi kan skræddersy lige den pakke du ønsker. Kontakt os for et tilbud.


Swipe til venstre/højre for at se oplysningerne nedenfor

Europæisk anerkendt

The European Register of Exercise Professionals (EREPS) er et uafhængigt register af alle fitnessprofessionelle (instruktører, trænere og undervisere), der arbejder på tværs af Europas grænser indenfor trænings- og fitnessindustrien. EREPS er et europæisk system der samler professionelle i en central europæisk database. For at blive registreret kræver det, at du som træningsprofessionel har opfyldt minimumsstandarder for faglighed og god praksis, herunder også et etisk kodeks.

Vi tilbyder EREPS-certificerede uddannelser på level 3 og 4, og som de eneste i Danmark også på level 5. Vores undervisere har en stærk faglig baggrund med både teoretisk og praktisk erfaring, så du bliver bedst muligt klædt på til at arbejde i fitnessbranchen.

bliv personlig træner - personlig træner uddannelse