Cookie-præferencer
IndstillingerJeg accepterer

Yoga Teacher Training (200 timer)

Denne yoga uddannelse er fuldt certificeret af Yoga Alliance og kan kun tages som fjernstudie (online). Uddannelsen udbydes og undervises af Drishti Beats og foregår på engelsk. Der vil være ugentlige virtuelle liveklasser hvor det er muligt at stille spørgsmål.

 • Anerkendt Yoga Alliance uddannelse
 • 200 Timer
 • Engelsk uddannelse
 • RYT-200

Fjernstudie

Total
kr 10.995,-
kr 10.995,-
total

Yoga Alliance uddannelse

Kunne du tænke dig at blive en anerkendt yogalærer? Så er denne 200-timers online yogauddannelse lige noget for dig.  

Yoga Alliance RYT-200

Denne uddannelse er fuldt ud akkrediteret af Yoga Alliance og tages som fjernstudie (online). Yoga Alliance er en amerikansk institution, der har til formål at fremme kvaliteten i yogauddannelser og yoga-klasser. Denne anerkendte uddannelse er også kendt som RYT-200. RYT står for Registered Yoga Teacher. De 200 står for antallet af træningstimer. 

RYT-200 er en populær grunduddannelse, hvor du lærer de vigtigste elementer for at blive yogalærer. 

Uddannelsen foregår i samarbejde med Drishti Beats der forestår undervisningen, eksaminationen og certificeringen.                                                                                 

Vinyasa Yoga

Denne Yoga Alliance-akkrediterede online instruktøruddannelse er centreret omkring Vinyasa Yoga og kommer desuden omkring flere andre former for yoga. Ved hjælp af den nyeste teknologi har Drishti Beats skabt en unik online undervisningsplatform, så du uden problemer kan få det der skal til for at blive til en dygtig og kompetent yogalærer.

Undervisning i dit tempo

Alle virtuelle undervisningslektioner starter med en masterclass med en af de inspirerende og erfarne lærere, som giver dig værktøjer til at forbedre din viden om yoga, øvelser og kropsholdning. Vores online lektioner er en god metode til at finde frem til dit niveau og udvikle en læringsplan, så du kan forbedre og udvikle dig i dit eget tempo.

Certificeringen foregår ved at du efter tilmelding og betaling modtager login-information til uddannelsen på Drishti Beats, hvorefter du kan gå igang med uddannelsen. 


Kursusindhold

Uddannelsen foregår på engelsk, hvorfor det er vigtigt, at du behersker det engelske sprog.

I løbet af uddannelsen vil du bl.a. komme igennem følgende emner: 

 • Meditation: Under uddannelsen lærer du forskellige meditationsteknikker og får udviklet daglige vaner med meditation, som du kan bruge resten af livet.
 • Yogafilosofi og historie: Gennemgående fordybning i yogafilosofi og historiske perspektiver.
 • Anatomi og fysiologi: En læring om kroppens anatomi, og hvordan yogastillinger påvirker kroppen. En bedre anatomiforståelse vil forbedre dine evner som instruktør/underviser.
 • Pranayama: Undervisning i vejrtrækning og forskellige former for vejrtrækningsteknikker, vi bruger i forbindelse med yogapraksis.
 • Guiding: Gennem undervisningen lærer du at guide dine studerende. Lær at "se" dine studerende og giv god mundtlig og praktisk vejledning.
 • Coaching: Lær at blive en fantastisk yogainstruktør, coach og guide. Du lærer inkluderende sprogteknikker for at give alle deltagere en god oplevelse.
 • Musik: Du lærer at lave playlister, der passer til dine yogatimer. Denne del af undervisningen er en game changer, da du lærer, hvordan musik forbedrer dine elevers oplevelse ved dit valg af playliste. Du får 1-til-1-vejledning af kompetente undervisere, som hjælper dig med at vælge den perfekte musik til dine yogatimer.
 • Inversioner: Træning i hvordan du holder dit hoved nedad. Her lærer du at udføre inversionsstillinger sikkert, og får hjælp til at udføre inversion gennem sjove ”inversion”-workshops.
 • Struktur: Du får en forståelse for at tilrettelægge en god yogaundervisning herunder at forberede kroppen gradvist på at komme ud i stillinger, der strækker kroppen mere og mere.
 • Mantraer, Mudraer, Dharma og Kriyas: Få en dybere forståelse for disse yogabegreber og få en større og mere komplet forståelse for de elementer, der er vigtige at implementere i din undervisning. Det vil også give dine elever en større forståelse for yoga samt motivere dem og dig selv.
 • Yoga Nidra: Bliv uddannet i denne yoga søvnøvelse, som er en utrolig kraftig meditationsteknik.
 • Yoga som forretning: Lær af branchens mest erfarne fitness- og yogastudie-ejere. Undervisere og mentorer guider dig gennem hele forløbet fra at finde et yogalokale, til at til åbne som selvstændig og få et succesfuldt yogastudie.
 • Restorativ yoga: Slap af og åben din krop ved at bruge passive udstrækningsøvelser.
 • Sund helbredelse: Lær at bruge musik til at opnå mental og åndelig helbredelse.


Certifikat

Efter at have gennemført Yoga Alliance uddannelsen modtager du et RYT-200 certifikat. 


Yoga Alliance leraar Opleiding 200 uur


OBS: Denne uddannelse kan ikke finansieres via Sparxpres.

Kursussteder

Med denne uddannelse får du kort sagt den grundlæggende viden der er nødvendig, for at blive fitnessinstruktør, og senere at kunne videreuddanne dig til personlig træner

Tilmeld
Alle fitnesskurser