Cookie-præferencer
IndstillingerJeg accepterer

Yoga Teacher Training (200 timer)

Denne yogauddannelse er fuldt certificeret af Yoga Alliance og kan kun tages som fjernstudie. Du kan bruge vores registreringsformular til at tilmelde dig og påbegynde din 200-timers yogauddannelse med det samme. Kurset udbydes og undervises af Drishti Beats og foregår på engelsk. Der vil være ugentlige virtuelle liveklasser hvor det er muligt at stille spørgsmål.

Fjernstudie

Total
kr 9.805,-
kr 9.805,-
Pris baseret på 1 månedlige afbetalinger

Yoga Alliance-underviserkursus

Denne yogauddannelse er fuldt ud akkrediteret af Yoga Alliance og tages som fjernstudie. Vi udbyder uddannelsen i samarbejde med Drishti Beats der forestår undervisningen, eksaminationen og certificeringen. 

Her nedenfor beskriver vi, hvad du kan forvente. Du kan tilmelde dig via vores tilmeldingsformular og begynde din 200-timers yogauddannelse og certificering med det samme!

Denne Yoga Alliance-akkrediterede online instruktøruddannelse er centreret omkring Vinyasa Yoga og kommer desuden omkring flere andre former for yoga. Ved hjælp af den nyeste teknologi har Drishti Beats skabt en unik online undervisningsplatform, så du uden problemer kan få det der skal til for at blive til en dygtig og kompetent yogainstruktør.

Alle virtuelle undervisningslektioner starter med en masterclass med en af de inspirerende og erfarne lærere, som giver dig værktøjer til at forbedre din viden om yoga, øvelser og kropsholdning. Vores online lektioner er en god metode til at finde frem til dit niveau og udvikle en læringsplan, så du kan forbedre og udvikle dig i dit eget tempo.

Certificeringen foregår ved at du efter tilmelding og betaling modtager logininformation til uddannelsen på Drishti Beats, hvorefter du kan gå igang med din træning. 


Kursusindhold

Meditation. Under uddannelsen lærer du forskellige meditationsteknikker og får udviklet daglige vaner med meditation, som du kan bruge resten af livet.

Yogafilosofi og historie. Gennemgående fordybning i yogafilosofi og historiske perspektiver via vores sjove og engagerende online undervisningsplatform.

Anatomi og fysiologi. En læring om kroppens anatomi, og hvordan yogastillinger påvirker kroppen. En bedre anatomiforståelse vil forbedre dine evner som instruktør/underviser.

Pranayama. Undervisning i vejrtrækning og forskellige former for vejrtrækningsteknikker, vi bruger i forbindelse med yogapraksis.

Guiding. Gennem undervisningen lærer du at guide dine studerende. Lær at 'se' dine studerende og giv god mundtlig og praktisk vejledning.

Coaching. Lær at blive en fantastisk yogainstruktør, coach og guide. Du lærer inkluderende sprogteknikker for at give alle deltagere en god oplevelse.

Musik. Vi kan hjælpe dig med at lave playlister, der passer til dine yogatimer. Denne del af undervisningen er en game changer, da du lærer, hvordan musik forbedrer dine elevers oplevelse ved dit valg af playliste. Du får 1-til-1-vejledning af vores kompetente undervisere, som hjælper dig med at vælge den perfekte musik til dine yogatimer

Inversioner. Træning i hvordan du holder dit hoved nedad. Her lærer du at udføre inversionsstillinger sikkert, og får hjælp til at udføre inversion gennem vores sjove ”inversion”-workshops.

Struktur. Du får en forståelse for at tilrettelægge en god yogaundervisning herunder at forberede kroppen gradvist på at komme ud i stillinger, der strækker kroppen mere og mere.

Mantraer, Mudraer, Dharma og Kriyas. Få en dybere forståelse for disse yogabegreber og få en større og mere komplet forståelse for de elementer, der er vigtige at implementere i din undervisning. Det vil også give dine elever en større forståelse for yoga samt motivere dem og dig selv.

Yoga Nidra. Bliv uddannet i denne yoga søvnøvelse, som er en utrolig kraftig meditationsteknik.

Yoga som forretning. Lær af branchens mest erfarne fitness- og yogastudie-ejere. Vores undervisere og mentorer guider dig gennem hele forløbet fra at finde et yogalokale, til at til åbne som selvstændig og få et succesfuldt yogastudie.

Restorativ yoga. Slap af og åben din krop ved at bruge passive udstrækningsøvelser.

Sund helbredelse. Lær at bruge musik til at opnå mental og åndelig helbredelse.

Brug daglig journalføring og bevidsthedsøvelser i en personlig udviklingsrejse til at finde glæde i alt, hvad du laver. Lær at give og acceptere feedback og forbedre din egen selvudvikling.

Yoga Alliance leraar Opleiding 200 uur


Kursussteder

Tilmeld
Alle fitnesskurser