Cookie-præferencer
IndstillingerJeg accepterer

Sport & People tilbyder anerkendte personlig træner- og fitnessuddannelser samt kurser og vejledning i forretningsudvikling inden for fitnessbranchen.

 • EREPS akkrediteret
 • Kan følges på udvalgte kursussteder i hele Danmark
 • Prisvenlige rabatpakker
 • Ratebetaling er mulig

Personlig Træner uddannelse

Vil du være personlig træner? Så behøver du ikke lede mere! Vores akkrediterede personlig træneruddannelse giver et solidt fundament som som personlig træner. Vi tilbyder uddannelse til begyndere såvel som øvede. Vi kører undervisning flere steder i landet, så vi har også en uddannelse tæt på dig. Efter afsluttet eksamen modtager du et anerkendt diplom fra Europe Active's EREPS, og du bliver registreret i deres officielle register over fitnessprofessionelle. 

Tilmeld dig med det samme hos Sport & People og bliv certificeret personlig træner!

Tilmeld dig herunder eller kontakt os hvis du har brug for hjælp. Klik på en af knapperne herunder.


Tilmelding         Kontakt          Kursusdatoer

Hvorfor blive personlig træner

Kan du lide sport og motion, og synes du, at kost er interessant? Personlig træneruddannelsen er en måde at gøre din passion til din levevej. Som personlig træner hjælper du dine klienter med at nå deres mål, du motiverer dem og skaber positive forandringer. Efterspørgslen efter certificerede personlige trænere er i øjeblikket større end nogensinde. Med et eksamensbevis i hånden er der derfor mange gode jobmuligheder med god løn og talrige yderligere udviklingsmuligheder.

Fitnessinstruktør level 3 EREPS (ingen forudgående uddannelse nødvendig)

   Vil du arbejde som certificeret fitnessinstruktør eller personlig træner, skal du have et Fitnessinstruktør level 3 (EREPS)-certifikat. Med certifikatet er du kvalificeret til at hjælpe folk med at nå deres mål indenfor sundhed og træning. Du kan tage level 3 uddannelsen gennem vores klassiske fysiske undervisning, over ZOOM eller som ON DEMAND. Ingen specifik forudgående uddannelse eller viden er påkrævet, for at deltage i undervisningen. 

   Personlig Træner level 4 EREPS

    Personlig Træner niveau 4-kurset er overbygningen på fitnessinstruktør niveau 3-kurset, eller for dig der har en anden relevant forudgående uddannelse og ønsker at arbejde mere med specielle målgrupper, vaneændringer, motivation og personlige forløb. Efter fuldført kursus er du i stand til at tilbyde professionel 1-til-1 træning til forskellige målgrupper som certificeret personlig træner. 

    Fordelpakker (spar penge med en pakke)  

     Er du interesseret i flere kurser og vil du drage fordel af attraktive rabatter? Så er vores personlige træner pakker noget for dig.  Alle vores pakker har som minimum Fitnessinstruktør EREPS 3 + Personlig Træner EREPS 4 i pakken kombineret med et eller flere trænerkurser. Jo mere omfattende pakken er, desto bedre er du, rustet til at vejlede dine klienter til at opnå deres mål.

     Tilmelding

     Kursussteder

     Alle vores kurser, hvor du kan få et certifikat som personlig træner, tilbydes både som fysisk undervisning. Du vælger selv hvor du vil tage dem.
     Vi har moderne kursusfaciliteter  rundt om i Danmark, såsom København, Århus , Odense, Ålborg samt Tórshavn på Færøerne. 

     Europæisk anerkendt

     Hos Sport & People vægter vi faglighed og kvalitet højt og mener at det bør være en gennemgående værdi i fitnessbranchen. Vores uddannelser og kurser afspejler derfor dette, både i form af indhold og valg af undervisere. 

     EREPS

     The European Register of Exercise Professionals (EREPS) er et uafhængigt register af alle fitnessprofessionelle (instruktører, trænere og undervisere), der arbejder på tværs af Europas grænser indenfor trænings- og fitnessindustrien. EREPS er et paneuropæisk system der samler professionelle i en central europæisk database. For at blive registreret kræver det, at du som træningsprofessionel har opfyldt minimumsstandarder for faglighed og god praksis, herunder også et etisk kodeks. 

     Vi tilbyder EREPS-certificerede uddannelser på niveau 3 og 4, og som de eneste i Danmark også på niveau 5. Vores undervisere har en stærk faglig baggrund med både teoretisk og praktisk erfaring, så du bliver bedst muligt klædt på til at arbejde i fitnessbranchen.

     EuropeActive

     EuropeActive er den ledende non-profit organisation for fitness i Europa. Den repræsenterer hele den europæiske sundheds- og fitnessindustri, og har hovedkontor i Bruxelles. EuropeActive søger i samarbejde med den Europæiske Union og andre internationale organisationer at opnå målet om at få: "MORE PEOPLE | MORE ACTIVE | MORE OFTEN". 
     Igennem deres arbejde søger EuropeActive at skabe en fælles standard for praksis indenfor sundheds- og fitnesssektoren. De søger dermed at samle og udbrede en "best practice" indenfor undervisning og uddannelse, med det endelige mål at øge servicekvaliteten, kunders træningsoplevelse og i sidste ende sundhed.

     PT-Danmark

     PT-Danmark er en national brancheorganisation for personlige trænere. Ligesom EREPS fungerer PT-Danmark som et uvildigt nationalt register for certificerede personlige trænere. For at blive optaget i dette, skal man som minimum være certificeret personlig træner EREPS-4. 

     Læs mere på PT-Danmarks hjemmeside

     Tilmelding

     Kursusprogram

     Se startdato for alle kommende kurser nedenfor.